ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε πως κάθε χρόνο λειτουργεί Δωρεάν τάξη Prejunior για τα παιδιά που το Σεπτέμβριο θα πάνε Α΄ ή Β΄ Δημοτικού. 

Γερμανικά Μάρκου

Μαθαίνω Γερμανικά

Γερμανικά

“Μαθαίνω Γερμανικά σημαίνει αποκτώ εικόνα για τη ζωή, τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων στις γερμανόφωνες χώρες και την πολυπολιτισμική κοινωνία τους”

testimonialGerman

Μαθαίνω Γερμανικά

Άννα Μάρκου

Οι εξελίξεις στον κλάδο των μέσων και της τεχνολογίας της πληροφορικής και των επικοινωνιών καθιστούν την πολυγλωσσία απαραίτητη. Μία σειρά σημαντικών ιστοσελίδων είναι στα Γερμανικά. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας διευρύνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην πληροφορία.

slide3

Επιλέγοντας τις ξένες γλώσσες “ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ”

σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε, αισθητά, την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Όποια σχέδια κι αν έχετε για το μέλλον η γνώση μιας ξένης γλώσσας σας παρέχει αμέτρητες δυνατότητες ιδιαίτερα δε η γνώση της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ.

anna mark

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Ελάτε να γνωριστούμε

“ γιατί οι μαθητές ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ δύο (2) ολόκληρες χρονιές κάνοντας 6 χρόνια και όχι 8. Κάνουν δηλαδή 1 προκαταρκτική (Junior) + 4 κανονικές (A,B,C,D) + Τάξη “Lower”, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα γιατί υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ τάξη “pre-Junior” για παιδιά Β’ Δημοτικού στα Αγγλικά γιατί τα αδέλφια έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ από το 2ο παιδί,
γιατί υπάρχει ΈΚΠΤΩΣΗ για τη 2η γλώσσα ”

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΚΟΥ

Η φιλοσοφία μας

“ Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους δασκάλους που στελεχώνουν τη σχολή μας και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας,Δώσαμε έμφαση στη δημιουργία της κατάλληλης κτηριακής υποδομής και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό & Διατηρούμε συνεχή και ουσιαστική επικοινωνία με τους γονείς. ”

600426_498130143556944_1055930250_n

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Άννα Μάρκου

“ γιατί οι ξένες γλώσσες “ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ” προσφέρουν ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά με προσιτές τιμές και δημιουργούν άρτια προετοιμασμένους μαθητές, έτοιμους να ανταποκριθούν στον μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας, που δεν θα είναι πια καθόλου “ξένη” γι’ αυτούς, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα και τις προσδοκίες των γονιών.